Prijzen portret fotografie

Portretsessie:
Portretfotografie (1 persoon) € 50,-
Gezinnen (2-5 personen) € 90,-Families (6-8 personen) € 110,-
Groepen groter dan 8 personen, € 10,- per persoon erbij.
Bolle buik fotoshoot € 50,-
(Huis)dieren fotoshoot € 50,-

De portretsessie:
De portretsessies duurt ongeveer een half uur tot een uur. Dit is afhankelijk van het aantal personen die worden gefotografeerd en het aantal opnamen die worden gemaakt. We maken gebruik van een portable studio, die ook op locatie is te gebruiken. De beelden worden gemaakt met een witte, grijze of zwarte achtergrond. In geval op locatie wordt gefotografeerd kan ook gebruik worden gemaakt van een natuurlijke achtergrond om de sfeer van de ruimte mee te nemen in het portret.

Kleding advies:
Rustige kleding met zo min mogelijk prints komen de foto zeker ten goede.
Zeker in een groepsfoto krijg je hierdoor het mooiste resultaat! Laat van tevoren even aan elkaar weten wat je aantrekt (kleur) en stem dit op elkaar af.
Ook is het leuk om bijvoorbeeld een gekke muts of een apart kledingstuk mee te nemen.

Resultaat:
De beelden die zijn gemaakt worden geselecteerd en nabewerkt waarna we ze via e-mail aan de klant versturen. Standaard doen we dit via e-mail, maar de beelden kunnen ook worden afgehaald of tegen verzendkosten worden toegestuurd.
In geval van bestellingen (vergrotingen of foto’s op linnen) versturen we de beelden eerst ter controle via e-mail toe. U kunt dan in alle rust de foto’s selecteren, voordat ze worden besteld.

Reiskosten bij fotografie op locatie € 0,29 ct/km

Nieuw in ons assortiment is foto op plexiglas. Voor een helder strakke uitstraling. Wordt geleverd inclusief ophangsysteem. Vraag naar de mogelijkheden!